instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

15 bästa modekapen att fynda nu på mid season sale hösten 2016

Av:

Nu har du chans att fynda höst- och vintergarderoben på rea. Här är Metro Modes bästa tips för smartare shopping – samt våra 15 reafavoriter!

1. Spar tid och shoppa på nätet. Många nätbutiker har fri frakt och fria returer vilket gör det smidigt att skicka tillbaka det som inte passar.

 

2. Inventera garderoben och se efter vad du har och vad du kan tänkas addera. Är det något du saknar? Hänger det redan tre svarta jackor på gajarna behöver du inte en till.

 

3. Basplagg av bra kvalité som exempelvis ull och kashmir kostar ofta några hundralappar mer än stickade tröjor i billigare material. Dessa plagg är tacksamma att köpa på rea liksom lite dyrare kappor och boots.

 

4. Men innan du slår till på plagget du suktat efter är ett smart knep att kolla in de största köp- och säljsajterna. Kanske finns det liknande plagg där till en bråkdel av priset? Att handla second hand är toppen för miljön och för plånboken.

 

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Modes redaktion. Alla produkter länkas till återförsäljarna och vissa via tjänsten Apprl.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår