instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

15 snygga tygmasker att bära under 2021

Av: Metro Mode

Det finns olika typer av masker och munskydd på marknaden just nu – allt från enkla tygmasker till avancerade andningsskydd. Om du är ute efter det förstnämnda för att bära i kollektivtrafiken eller i andra situationer så har vi listat 15 varianter nedan.

Foto: Nelly, Unsplash

Från och med den 7:e januari  började Folkhälsomyndigheten rekommendera användning av munskydd i kollektivtrafiken, oavsett var i Sverige du befinner dig. Nationellt gäller rekommendationen mellan klockan 7–9 och 16–18 på vardagar och för personer födda innan 2004, men nu har vissa lokala rekommendationer införts.

Från och med 23 februari rekommenderar Region Stockholm användning av munskydd i kollektivtrafiken, oavsett tid, samt i inomhusmiljöer där man riskerar att inte kunna hålla avstånd. Även i Västra Götalandsregionen gäller liknande rekommendationer.

Om du är ute efter en tygmask så har vi listat 15 varianter i olika prisklasser och med olika egenskaper här nedanför – läs på vad som gäller för produkten innan du bestämmer dig. Här har vi samlat guider och information från WHO.

Läs också: Folkhälsomyndigheten rekommenderar nu munskydd – så här använder du dem

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår