instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

22 julklappar du vill ha – Här är årets bästa önskelista!

Av: Metro Mode

Nu är det inte långt kvar till julafton. Vet du inte vad du ska önska dig i julklapp? Metros Mode hjälper dig på traven. Här är 22 drömköp vi trånar efter just nu.

Foto: Unsplash

Har du svårt att komma på vad Tomten ska leverera för klappar den 24:e. Se till att skriv en ordentlig önskelista, så du slipper felköp som bara blir dinglandes i garderoben med prislappen kvar.

Hjälp andra att hjälpa. Årets julklapp som borde stå på allas förstaplats är ett gåvobevis. I år känns ”Rädda Barnens” julgåvobevis som hjälper barn på flykt absolut viktigast. Se till att beställ din gåva redan nu så får du hem ett fint kort som garanterat blir en uppskattad present under granen.

Satsa på klappar som känns riktigt tråkiga att lägga pengar på själv, men som är roliga att få. Tidlösa saker som går att använda säsong efter säsong. Ett par nya skidbyxor, ett par mysiga innetofflor, en skinnjacka eller en klassisk t-shirt i bra kvalité. Eller varför inte ett nytt set underkläder?

Doftljus, smink och skönhetsartiklar som hör till vardagssortimentet är ofta dyra och trista att köpa själv. Men desto trevligare att få. Ta reda på vad din tjej har för foundation. parfym eller ansiktsvätt.

Ska du köpa julklappar, men har svårt att hitta rätt. Gör din reasearch. Idag har var och varannan person ett Pinterestkonto där man gilla saker man tycker om. Gå in och snoka och överraska din partner, mamma eller kompis med något personligt.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår