Mode

Asos låter sina modeller visa upp sina bristningar och det känns SÅ rätt!

Inför bikinisäsongen har Asos valt att lägga undan retuschborsten och istället visa upp hur modellernas kroppar faktiskt ser ut. På bilderna får nu bristningar och andra så kallade “fula” saker ta plats! Hurra säger vi!

Asos-bristningar-oretucherad-modell-puffFoto: Asos

Nu hyllas Asos på sociala medier för att de valt att inte retuschera deras modeller utan låter bristningarna vara kvar. En Twitteranvändare tweetade till klädmärket och skrev “Asos, tack så mycket för att ni inte tog bort hennes bristningar, hon ser fantastisk ut och det här kommer hjälpa tjejer att uppskatta deras bristningar, det kommer jag göra”. En annan användare har skrivit “Att Asos inte retuscherar bort bristningarna på deras bikinibilder ger mig så mycket hopp om livet, se hur vackra de är”.

Foto: Asos

Det är inte bara bikinimodellerna som fått vila från retuschen utan alla modeller på Asos. Men Asos är inte det första klädmärket att sluta retuschera sina bilder, i vintras hade svenska Monki en kampanj med oretuscherade modeller. Vi hoppas att vi får se mer av dessa, för kvinnokroppen är vacker – oavsett hur den ser ut.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!