instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

By Malina Resort Collection 2022

Av: Metro Mode

By Malina presenterar sin största Resort-kollektion genom tiderna. Inspirerad av den vackra italienska sommar-ön Capri kommer nu en kollektion fylld med allt du behöver för din sommargarderob.

Foto: By Malina

By Malina Sommarkollektion 2022

Feminina silhuetter, unika mönster och starka färger står i centrum och kollektionen är inspirerad av 70-talets Resort plagg och de glamorösa besökarna av Capri. Kollektionen har en stor variation av detaljer som gör varje plagg exceptionellt och unikt, allt från brodyr, speglade mönster, smock och broderi Anglaise. By Malina introducerar även nya sätt att använda dina Resort plagg, inte bara gjort för att bäras på en beach club, men fungerar med klackar till middagen. Allt för att göra din garderob mer användbar under hela sommaren.

Foto: By Malina

By Malinas Resort kollektion innehåller ett huvudprint Capri Corals, inspirerad av havets alla skatter och som sedan arbetas igenom väl i olika kombinationer och färger. Färgpaletten är ljusrosa, koboltblå och mint, mixat med många erfärgade vita och krämfärgade härliga plagg. Allt i härliga luftiga linnematerial och sval bomull, alla badplagg är tillverkade i återvunnen nylon.

Spana in de härliga plaggen nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår