instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Denim hösten 2020! Stor jeansguide till dina nya favoriter

METRO MODE +

Gina Tricot
Av: Metro Mode

Är du på jakt efter de perfekta jeansen att bära till kontoret, skolan och helgens festliga tillfällen? Vi har satt ihop en stor jeansguide för att du enkelt ska hitta modellen som passar dig allra bäst.

Foto: @ginatricot

Mom-jeans, utsvängda, raka, slimmade eller skinny jeans, vilken modell föredrar du? Gina Tricot har satt ihop en stor jeansguide med mängder av olika utformningar där du enkelt kan hitta dina nya favoriter att bära många år framåt. Vi listar 12 modeller som alla trendar hösten 2020.

Spana in alla jeans hos Gina Tricot här.

1. Mom-jeans

De klassiska mom-jeansen passar att bära till alla tillfällen och med den höga midjan får du en härlig siluett. Spana in våra tre favoriter här.

2. Utsvänga och vida jeans

De utsvängda och vida jeansen har under de senaste säsongerna blivit en het trend och nu känns det som en given del i basgarderoben. Matcha dem med en kofta, skjorta eller en midi-tröja. Nedan hittar du våra tre favoriter.

3. Raka jeans

De raka jeansen är en tidlös klassiker med ett något utsvängt ben som passar lika bra att bära till sneakers som till klackar. De finns i många olika tvättar och nedan hittar du våra tre favoriter.

4. Skinny jeans eller tighta jeans

Även det en tidlös modell som vi gärna matchar med en överdel i oversize-modell, eller varför inte bära en t-shirt och slänga en blazer över axlarna? Nedan hittar du våra tre favoriter i modellen.

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår