instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Här är plaggen du behöver i jul – inspireras av 3 stilsäkra outfits

Av:

Vi längtar till julen som snart är här – det är därför dags att styra upp outfits inför mysiga adventsfikor med familjen och festliga julmiddagar med släkten. Nedan har vi listat 3 outfits som passar till julens alla tillställningar – låt dig inspireras eller varför inte kopiera rakt av?

Foto: Nelly.com/Gina Tricot.se

Ofta planerar vi nyårsoutfiten långt i förväg men det kanske inte är lika ofta vi funderar ut en stilsäker outfit till juldagarna. Vare sig du ska hem till dina mor- eller farföräldrar på julfika eller iväg på julmiddag med hela familjen samlad så vill du säkert klä upp dig lite extra fint. Om du vet att det blir julmys i soffan framför tv:n passar den andra outfiten bra (du finner den nedan), den tredje outfiten passar fint om du ska gå på julbord med kollegorna där kvällen kan sluta med utgång. Ska du på en julmiddag hos en släkting känns den första outfiten mer än rätt.

Kommer ni dessutom att ta ett familjefoto framför granen och alla klappar kommer du tacka dig själv att du satte på dig något snyggt (alla kan nog relatera till att titta tillbaka på bilder och känna “Åh nej!”). Klicka hem dina favoriter redan nu – det kommer kännas så skönt att redan ha en trendig och stilsäker juloutfit spikad!

Vi har även satt ihop 3 snygga makeup-looks här, för den som behöver inspiration till passande sminkningar inför jul och nyår. Här kan du spana in 12 prisvärda svarta nyårsklänningar under 400 kronor, vill du hellre fira in 2018 i guld eller silver – hittar du säkert din favorit bland 20 glammiga klänningar här.

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Mode, affiliatelänkar till återförsäljare kan förekomma.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår