instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

H&M Studio 2020 – se våra 12 favoriter från kollektionen!

Av: Metro Mode

Idag släpptes höstens upplaga av H&M Studio, en kollektion som inspirerats av 70-talets estetik. Men det är inte bara en retroåterblick som väntar – vi ser även några av höstens stora trender, som den stickade västen och tröjan med krage. 

Foto: @niamhcullenx

Vecka 39 fortsätter att leverera efterlängtade kollektionssläpp; hittills har vi sett Bianca Ingrosso x Nelly och Maja Nilsson Lindelöf x Gina Tricot – och idag är det dags för den svenska modejätten att lansera den senaste upplagan av den limiterade H&M Studio-kollektionen.

Är du ute efter ett matchande set som sticker ut, eller är du mer redo att investera i höstens nyckelplagg i klassiska toner? I H&M Studio A/W 2020 ser vi allt från klassiska kontorsplagg i svart, grått och vitt – om än med en twist – men också statementpieces i organza och med paljetter som verkligen sticker ut. Se våra favoriter från kollektionen nedan!

Läs också: Västen är höstens trendigaste plagg! 25 favoriter just nu

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår