instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

H&M Studio 2021 – se alla plaggen i nya kollektionen Treasure Forever

Av: Metro Mode

Snart är det återigen dags för lansering av en ny H&M Studio-kollektion, en händelse som alltid är efterlängtad! Vårens kollektion är präglad av äventyr, fantasier och får oss att drömma oss bort – se alla plaggen nedan! 

Foto: H&M

H&M:s studiokollektioner brukar erbjuda goda möjligheter att uttrycka sig själv med hjälp av plagg och accessoarer – och årets upplaga är inget undantag. Med namnet Treasure Forever innehåller H&M Studio-kollektionen allt från tidlösa plagg, som klassiska randiga tröjor, kavajer och en randig skjorta, till vårens trendplagg bralette och uttrycksfulla plagg med fransar.

Nytt för i år är också ett koncept där du som kund kommer att ha chansen att lägga vantarna på tidigare H&M Studio-plagg, dels i butiken på Sergels Torg i Stockholm som tillsammans med butiken i Mitte i Berlin kommer vara den enda butiken som erbjuder detta. Men du kommer också att ha möjlighet att klicka hem plagg från tidigare kollektioner från second hand-sajten Sellpy.se.

Kollektionen släpps på H&M.se och i utvalda H&M-butiker den 18:e februari – se alla plaggen nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår