instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

H&M Studios vårkollektion 2024 – rockigt 70-tal möter nutida silhuetter

Av: Metro Mode

Årets vår- och sommarkollektion från H&M Studio hämtar inspiration från 1970-talets mode med lediga kostymer, långa klänningar och iögonfallande accessoarer. Vi tar en närmare titt på de snygga nyheterna!

Foto: H&M

I vår och sommar drömmer vi oss bort till det coola och avslappnade 70-talet med H&M Studios läckra kollektion som snart finns i butik. Här är allt du behöver veta om den nya kollektionen!

Foto: H&M

Retrokänsla med nutida inslag

H&M Studios vårkollektion är starkt inspirerad av 70-talets musikikoner och deras stil. Klassiska plagg möter nutida detaljer – allt för att skapa en kollektion som är både praktisk och stilren.

Här återfinns sofistikerade kappor, jeans i retrostil med utsvängda ben, rockiga klänningar, samt skor och accessoarer som garanterat får dig att sticka ut.

Linda Wikell, konceptdesigner på H&M Studio, berättar om den nya kollektionen i ett pressmeddelande:

“Den här säsongen hade designteamet en frisinnad kreativ person i åtanke, som är på resande fot och redo för äventyr. Genom att se till 1970-talets garderobkoder och ge dem en nutida coolhet ville vi ge kollektionen en väldigt handplockad känsla, med nyckelplagg som en läderkappa eller ett par fantastiska knähöga stövlar som du kan bära i många olika kombinationer.”

Foto: H&M
Foto: H&M
Foto: H&M
Foto: H&M
Foto: H&M

H&M Studios vår- och sommarkollektion finns tillgänglig i utvalda butiker och online från och med den 12 mars 2024.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår