instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

H&M tar klivet in i metaversumet med Innovation Metaverse Design Story Collection

Av: Metro Mode

Under måndagen presenterade H&M sin nya kollektion, Innovation Metaverse Design Story collection, på årets Fashion Awards i London. “Det känns väldigt spännande att kunna bära en utsökt designad aftonklänning från H&M”, sa modellen Irina Shayk som var på plats kvällen till ära.

Foto: H&M

Modellen Irina Shayk var en av de som visade upp plagg ur H&M:s nya kollektion Innovation Metaverse Design Story collection på anrika Royal Albert Hall i London under måndagskvällen då årets Fashion Awards gick av stapeln.

Fokus på återvunna material

Innovation Metaverse Design Story collection är inspirerad av de alltmer utsuddade gränserna mellan den riktiga världen och den växande online-världen. Stilmässigt präglas nyheterna av iögonfallande silhuetter, intrikata broderier och en futuristisk färgpalett.

Shayk, som bar en skimrande brun klänning av återvunnen polyester, berättade att hon uppskattade kedjans fokus på hållbarhet i den nya kollektionen:

“Jag älskar att klä upp mig för röda matten och jag gillar att utforska en mer färgstark stil just nu. Det känns väldigt spännande att kunna bära en utsökt designad aftonklänning från H&M prydd av paljetter, och jag älskar att den är gjord av återvunnet plastflaskavfall”, sa hon.

Foto: H&M

Shayks klänning är långt ifrån det enda plagg ur kollektionen som är tillverkat av återvunnet material: faktum är att flera av kläderna består av material som är återvunna från textilavfall.

Du hittar de spännande nyheterna i utvalda butiker och online torsdagen den 8 december.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår