instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Inspireras av kändisarnas festivalstil inför Coachella 2016

Av:

På fredag startar musikfestivalen Coachella. En festival som inte bara bjuder på musik och kändisar utan även massvis med härlig modeinspiration inför sommaren!

Musikfestivalen Coachella (Coachella Valley Music and Arts Festival) hålls varje år på Empire Polo Fields i Indio, Kalifornien. I år uppträder bland annat Calvin Harris, Guns N’ Roses, Ellie Goulding, Sia och LCD Soundsystem. Coachella har förutom att vara en musikfestival kommit att bli en stor modeinspirationskälla. På festivalen kryllar det av kändisar och de flesta tar ut svängarna rejält.

Coachella är känt för den bohemiska stilen och liknas ofta vid festivalen Woodstock. Även om trender kommer och går så har festivalstilen hållit sig ganska lik genom åren. Mycket accessoarer, blommor i håret, slitna jeansshorts och singoallatoppar. Spana in bildspelet för att inspireras av kändisarnas Coachella-stilar genom åren!

I dag lanseras även Metros nya satsning Metro Music där du hittar det senaste inom musikvärlden. Perfekt för dig som vill ladda upp inför sommarens festivaler!

Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

Foto: Nichole-Keith/All over press / Sharpshooter Images/All over press

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår