instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Kändistätt när H&M bjöd in till lanseringsfest av H&M X Balmain

Av:

Igår kväll bjöd klädjätten H&M in till en glamourös lanseringsfest för den hajpade Balmain x H&M-kollektionen i Stockholm. Modeprofiler, stylister, modeller, skådespelare och artister var på plats för att fira den kommande lanseringen och för att shoppa godbitar ur kollektionen.

 

Lanseringsfesten hölls i Skyddsrummet, en avskalad och unik lokal i ett bergrum på Södermälarstrand i Stockholm. Gäster som Kim Cesarion, Miriam Bryant, Icona Pop, Adam Pålsson och Emilia de Poret var på plats och firade lanseringen. Alla inbjuda fick dessutom möjlighet att shoppa kollektionen i en specialuppbyggd pop up-butik.

 

Kvällen bjöd även på ett liveframträdande av skivaktuella Titiyo.

– Det är ju fantastiskt, kanske en lyckoträff, att kollektionen visade sig vara så talande till just mig. Jag fick se kollektionen en tid innan eventet och har faktiskt längtat efter att klä mig i den stass vi bestämde att jag skulle ha på mig. Jag tycker samarbetet för Balmain x H&M-kollektionen är fantastiskt och det känns riktigt kul att få vara en del av firandet här ikväll, säger Titiyo.

 

I morgon, den 5 november, släpps H&M x Balmain-kollektionen i butik och online.

 

 

Läs även:

Häng med Martin Hansson till den exklusiva H&M x Balmain-visningen i New York

7 favoriter ur Balmain och H&M-samarbetet som är värda att köa för

Balmain x H&M – Så ser hela herrkollektionen ut

 

 

Av: Elina Malm

Foto: Press

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår