instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Köpen från H&M (som ser exklusiva ut) och kommer trenda i sommar

Av: Metro Mode

På jakt efter produkterna som förhöjer din sommargarderob? Vi listar sex köp från H&M som både ser exklusiva ut och kommer synas överallt sommaren 2022.

Foto: Instagram @sofifahrman

H&M är nästan oslagbara när det gäller att förutse vilka trender som kommer bli störst inför varje säsong – och som en extra bonus lyckas deras designers ofta ta fram produkter som ser långt mer exklusiva ut än prislappen indikerar.

Här är sex heta produkter ur H&M:s utbud som är väl värda att satsa på i sommar:

1. Bekväma klänningar – Den här säsongen frossar vi i lediga klänningar som är likna avslappnade som chica. Kombinera dem med ett par trendiga sandaler och du är redo för sommarens alla äventyr!

2. Somrigt och skräddat – För svalare dagar, eller när du vill känna dig lite mer uppklädd, prova en kavaj eller ett par skräddade byxor, gärna tillsammans med ett trendigt ribbstickat linne.

3. Avslappnade linnekläder – Linne är det perfekta materialet för heta sommardagar och får vilken outfit som helst att se chic ut.

4. Finklänningar – H&M har levererat några av säsongens bästa finklänningar som passar lika bra till bröllopet som trädgårdsfesten.

5. Klassisk minimalism – En annan sak som H&M gör otroligt bra är baskläderna vi använder år ut och år in. Satsa på minimalistiska plagg i neutrala färger för kläder som du kommer få användning av under en lång tid framöver.

6. Sommarsandaler – oavsett om du är ute efter ett par lyxiga lädersandaler med klack till sommarens alla fester eller ett par trendiga vardagssandaler så hittar du garanterat det du letar efter i H&M:s utbud. Spana in våra favoriter här nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår