instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Midsommarklänningar 2023 – 34 favoriter till årets somrigaste fest

Av: Metro Mode

Årets somrigas fest närmar sig med stormsteg och vi är redan nu på jakt efter en klänning att fira in midsommar med. Högst upp på önskelistan står klänningar i blommigt, omlott, spets, pastel och vitt. 

Foto: ByTimo

Här listar vi trenderna vi gärna prickar av när vi väljer årets midsommarklänning!

Pastell

Klänningar i pastell är mer än rätt just nu och vi frossar mer än gärna i färger. Välj och vraka bland korta, midi och långa klänningar.

Blommigt

Mönster och främst blommor av alla dess slag får mer än gärna pryda våra sommarklänningar. Stora, små eller broderade blommor spelar ingen roll – välj de som faller dig bäst i smaken.

Spets 

Klänningar i spets är en trend som aldrig kommer att dö ut. I år väljer vi helst modeller med materialet från topp till tå. Vill du bara att spetsen ska komma in i detaljer i klänningen går det minst lika bra, och hur fint är det inte att matcha spets med till exempel tyll? Magiskt om du frågar oss.

Vitt 

Helvitt är helt rätt i sommar och fungerar precis lika bra med en klänning som med en helvit kostym. Fräscht är bara förnamnet och vill du matcha två stora trender så hittar du flera modeller där den vita färgen möter spets i bildspelet nedan.

Omlott

Inte nog med att omlott markerar midjan på ett smickrande sätt, så bidrar det till en detalj som sticker ut. Och i år kan vi inte få nog av läckra detaljer som rosetter, sidenband och liknande på våra sommarklänningar.

Student? Missa då inte alla grymma erbjudanden du har via Studentkortet! Signa upp gratis här!

Asos – 10% Studentrabatt

NA-KD – 10% Studentrabatt

Bubbleroom – 12% Studentrabatt

Nelly – 10% Studentrabatt

Lindex – 10% Studentrabatt

Gina Tricot – 10% Studentrabatt

Wakakuu – 10% Studentrabatt

Farfetch – 10% Studentrabatt

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår