instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Minimalistiska nyheter från H&M – allt du behöver för en stilren vinter

Av: Metro Mode

För dig som har fallit för den minimalistiska, tidlösa estetiken har vi samlat H&M:s snyggaste nyheter just nu. Spana in våra toppval!

Foto: Instagram @anoukyve

Det kan väl knappast ha undgått någon att minimalism är en av de mest eftertraktade estetikerna sedan flera säsonger tillbaka, något som vi har trender som quiet luxury att tacka för.

Så sätter du stilen

Nyckeln till denna stil är att klä sig avslappnat och exklusivt på samma gång, något som är enkelt att uppnå med rätt basgarderob. De goda nyheterna är att du inte nödvändigtvis behöver lägga en förmögenhet på att lyckas med denna estetik – det viktiga är att investera i rätt typ av plagg!

Det är här vinterns nyheter från H&M kommer in, i synnerhet våra utvalda favoriter nedan. Genom att satsa på klassiska silhuetter och färger (exempelvis svart, beige, och vitt) kan du bygga en kapselgarderob som inte endast ger massor av stylingmöjligheter, utan också känns ständigt aktuell.

Nedan hittar du allt du behöver för en stilren vintergarderob!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår