instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Modetrender 2022 – 6 nyanser som kommer synas överallt

Av: Metro Mode

Snart är det 2022 och redan nu börjar modevärlden blicka framåt mot vårens trender. Vi listar de nyanser som förväntas bli hetast nästa år – inklusive den ton som sägs bli årets färg 2022.

Foto: NA-KD

Nästa års modepalett innehåller en och annan färgklick. Redan nu kan du börja planera för vårens inköp med hjälp av vår sammanställning av de hetaste färgerna 2022.

1. Ljusbeige

Ljusbeige, eller det något mer beskrivande “oatmeal”, är nyansen som är lika elegant som användbar. Investera i en kappa eller kofta i denna färg som förhöjer vilken outfit som helst på ett kick.

2. Mandarin

En mer uppiggande kulör än mandarin får man leta länge efter. Ge din garderob lite färg med en jumper eller rentav en klänning i denna ton.

3. Olivgrönt

Denna färg är både jordnära och sofistikerad på samma gång. Kombinera dina favoritjeans med en olivgrön topp och komplettera med ett smycke eller två – garanterat chict.

4. Vinrött

Det evigt förföriska nyansen vinrött andas självförtroende på ett oslagbart sätt, särskilt i form av en kavaj. Vi kommer även se den i både klänningar, tröjor och kostymbyxor.

5. Lila

Lila är modevärldens älsklingsfärg just nu och är knappast på väg ut – den har nämligen kallats för årets färg 2022! Lila kommer att återfinnas i allt från ytterplagg till tröjor, kjolar och smycken nästa år.

6. Chokladbrunt

Den snygga och klassiska färgen chokladbrunt är ett säkert kort och fungerar i alla lägen. Satsa på en snygg kappa eller en vacker blus.

Källa: Who What Wear

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår