instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Nu är den här! Bianca Ingrossos nya samarbete med Nelly

Av: Metro Mode

I höstas släppte Bianca Ingrosso en uppmärksammad kollektion tillsammans med Nelly. Nu är hon tillbaka med ett nytt samarbete, och vi är helt golvade! Kolla in de underbara pastelldrömmarna nedan.

Foto: Nelly

I en ny vlogg presenterar Bianca det nya samarbetet med Nelly i kollektionen “Maximum Glam.” På sin Instagram skriver hon “I truly have the best time ever with the funniest, craziest and most inspiring women at @nellycom.” Nelly kunde berätta redan i höstas att de blivit överrösta med frågor från kunder om en uppföljningskollektion från influencern, efter att den första kollektionen sålt slut på tjugo minuter.

Våga följa sina drömmar

En skillnad från förra årets kollektion är att Biancas följare fått hänga med under processens gång. Den nya kollektionen har som budskap att man ska våga följa sina drömmar fullt ut och inte låta sig begränsas av tillvaron. “Efter ett år med restriktioner och många inställda händelser, vill vi uppmuntra våra kunder till att känna sig fantastisk varje dag och fira sig själva. Bianca Ingrosso är helt rätt person att inspirera andra till detta”, säger Kristina Lukes, VD på Nelly.com.

Bianca säger själv att hon alltid försöker göra det lilla extra i vardagen, det som får en att må bra och ha kul. “Det kan vara allt från att göra hemma-myset lite härligare med snygga mjukiskläder och leka Carrie Bradshaw även ensam hemma haha, till att sätta på mig mina favoritklackar även när jag bara ska äta brunch”, säger hon.

Den nya kampanjen lanserades 5 april och går att köpa här!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår