instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

& Other stories släpper ny festkollektion

Av: Metro Mode

& Other stories lanserar nya festkollektionen “New Beat” som släpper loss både kreativitet och rytm inför alla typer av festligheter. Kollektionen består av festplagg för alla tillfällen!

Foto: & Other Stories

Det första släppet “Party Remix” innehåller plagg som hjälper dig att uttrycka dig själv och som passar perfekt för firanden. Bland höjdpunkterna finns klänningar perfekta för att dansa hela natten, en längre spetsklänning och en blus full av vita ihopsydda rosor. Klänningarna kompletteras med bländande detaljer, bland annat glittrande smycken och accessoarer i strass. Handskarna i läder bidrar till extra dramatik och ett par chica guldfärgade pumps blir det perfekta komplementet.

Foto: & Other Stories
Foto: & Other Stories

Det andra släppet “Contrasts” fokuserar på skarpa och grafiska silhuetter. Här finner du garderobsinvesteringar i form av en kavaj i ull, en tvåfärgad ribbad stickad tröja, en asymmetrisk blus och en rymlig stickad klänning. Accessoarer kompletterar i form av väskor, bälten och pumps i polerat svart läder och djärva guldfärgade smycken.

Party Remix lanseras torsdagen den 9 november och Contrasts måndagen den 27 november.

Spana in nyheterna nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår