instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

& Other Stories vår/sommarkollektion 2024 – “Create your unexpected”

Av: Metro Mode

Supermodellen Alek Wek frontar & Other Stories vår- och sommarkampanj 2024! “Precis som stil är kreativitet vad du gör den till”, säger Wek i ett pressmeddelande.

Foto: & Other Stories

& Other Stories vår- och sommarkampanj har fått titeln: “Create your unexpected” och frontas av supermodellen och konstnären Alek Wek:

“Min kreativitet har lärt mig att källan är oändlig, och perfektion är svårfångad. Precis som stil är kreativitet vad du gör den till. Så jag fortsätter att skapa” säger hon i ett pressmeddelande.

Släpps i två delar

Den nya kollektionen lanseras i två steg. I den första delen möter texturerade silhuetter råa kanter – här återfinns en 80-talsinspirerad oversized skinnjacka med markerade axlar som kan stylas över en maxilång klänning, snedskuren kjol, skräddade byxor eller en statementblus. Djärva smycken med hamrade guldfärgade detaljer, vävda läderväskor och skor med stilettklack fullbordar looken.

Den andra delen präglas av feminitet med akvarellblommor på volangklänningar, veckade byxor och byxor med vida ben. Vita denimdetaljer kontrasteras med 3D-blommiga läderskor och gyllene klackar.

Del ett av & Other Stories vår- och sommarkollektion 2024 lanseras torsdagen den 22 februari, medan del två släpps den 14 mars.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår