instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Rihanna lanserar eget underklädesmärke – här hittar du första bilderna!

Av:

Först skönhetsprodukter och nu underkläder. Rihanna lanserar sitt nya underklädesmärke i maj – och det är ingen tvekan om att intresset för Savage x Fenty redan är skyhögt. 

Foto: REX Features

Källa: i-d.vice.com

Annons

Under våren har det spekulerats kring att Rihanna planerar att följa upp sitt framgångsrika skönhetsmärke Fenty Beauty med en underklädeslansering. Nu är ryktena bekräftade! I helgen publicerade popdrottningen ett klipp på sin Instagram där hon presenterar Savage x Fenty och under tisdagen blev det officiellt att underkläderna släpps den 11:e maj på Savagex.com.

I en av bilderna på Instagram ser vi Rihanna i ett sensuellt rosa set – och vi ser fram emot att få se mer. Att det redan har skapats stort intresse kring lanseringen syns inte minst på det nystartade Instagram-kontot @savagexfenty som efter endast fem publicerade inlägg har över 160 000 följare!

– bet ya didn’t know it’s #nationallingerieday ? got a lil treat for my ladies…. #SAVAGEXFENTY is coming to you worldwide on MAY 11th!! Exclusively on SAVAGEX.com !! Head there now to peep the live countdown ⏱

Ett inlägg delat av badgalriri (@badgalriri)

we bout to light this up sis!!? … introducing @SAVAGEXFENTY lingerie coming soon. sign up now at SAVAGEX.com !!

Ett inlägg delat av badgalriri (@badgalriri)

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår