instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Så håller sig kändisarna fräscha på planet – 12 inspirerande outfits

Av:

Kändisar ser alltid ut att resa i snygga men obekväma outfits. Hur gör de egentligen för att se så fräscha ut? Vi har svaret!

 

Vi har alla sett dem, bilderna på superfräscha kändisar som precis landat efter timslånga flygresor. En vanlig dödlig är inte ens i närheten av att se snygg och piffad ut efter timmar i flygstolen utan vi ser snarare ut som sju svåra år. Vad är hemligheten? Måste man vara Hollywoodkändis för att kunna resa med stil? Modellen Rosie Huntington-Whiteley avslöjade hemligheten bakom hennes fläckfria flygplatsstil för Glamour.

 

– Jag reser så ofta och det är oundvikligt att jag blir fotograferad när jag landar. Så jag måste ha ett system som är snabbt och som fungerar. Det första jag gör när kommer ombord är att gå till toaletten och byta om till myskläder. Den andra outfiten viker jag försiktigt ihop så den inte blir skrynklig, berättar Rosie Huntington-Whiteley för Glamour.

 

Det hon brukar ha på sig på flyget är precis det som du brukar resa i. T-shirt, mjuka bomullsbyxor och en mjuk kofta. Innan planet landar går hon in på toaletten och byter om till samma outfit som hon kom i och med sig in på toaletten har en en klädroller.

 

–  Jag brukar alltid ha en roller med mig, eftersom ludd är mitt favoritobjekt att hata. En klädroller kan alltid fräscha upp en outfit.

 

Det är inte bara Rosie som är välklädd på flygplatsen. Vi har samlat de 12 snyggaste flygplanslooksen, inspireras och res som en supermodell nästa gång.

 

Foto: REX

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår