instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Så skapar du nya outfits med virala 333-metoden

Av: Metro Mode

333-metoden är knepet som blåser nytt liv i din kapselgarderob. Så här använder du dig av tricket som blivit viralt på TikTok!

Foto: Instagram @fancyandparis

Med en väl uttänkt kapselgarderob sparar du både tid och pengar, samtidigt som du gör miljön en tjänst. Med det sagt, det är lätt hänt att man kör fast i gamla hjulspår när man har färre plagg att välja på.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Metro Mode (@metromode.se)

Perfekt för resor

Svaret på problemet är 333-metoden, ett knep som myntades av TikTok-användaren Rachel Spencer (@rachspeed).

I videon nedan, som har hundratusentals visningar på plattformen, förklarar Spencer att metoden går ut på att utmana sig själv genom att välja sammanlagt nio plagg ur garderoben: tre toppar, tre underdelar, och tre skor. Därefter försöker man skapa så många outfits som möjligt med endast dessa plagg.

Förutom att metoden är bra för den som vill komma på nya klädkombinationer är det givetvis även en god tumregel när man ska ut och resa.

Kommer du prova 333-metoden? Spana in Spencers video nedan!

@rachspeed Replying to @specialdakota another one!! this time i did an oversized blazer, pointy toe boots, cardigans and more to mix it up #tryon #falloutfits #fitcheck ♬ This Will Be (An Everlasting Love) – Natalie Cole

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår