instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Så stylar du trendfärgen rosa

Av: Metro Mode

Rosa är en av de hetaste färgerna just nu. Här listar vi våra favoritplagg i läckra rosa nyanser – och visar dig hur du stylar dem!

Foto: Instagram @emilisindlev

Det råder ingen tvekan om att knallrosa är en av de hetaste färgerna inom mode just nu.

En av anledningarna till att just denna kulör är trendigare än någonsin är givetvis hypen kring den kommande Barbie-filmen med Margot Robbie, något som gett upphov till den så kallade Barbiecore-trenden.

Även många av de största modehusen har hoppat på trenden. Valentino är ett av de som gör den allra bäst – spana till exempel in Zendayas drömmiga look nedan!

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Valentino (@maisonvalentino)

Läs även:

Barbie blir film – Margot Robbie och Ryan Gosling i rollerna som Barbie och Ken.

Här är första bilden på Ryan Gosling som Ken i nya Barbie-filmen.

Så stylar du trendfärgen rosa

Det är alltså hög tid att införskaffa några snygga rosa plagg till vårgarderoben – men hur stylar man då denna trendiga färg?

Oavsett vilken nyans du föredrar så ser rosa alltid snyggt ut i kombination med en i övrigt helsvart outfit, eller varför inte ett par urtvättade jeans?

Till utekvällen passar en rosa klänning fint. Vi har sett flera kändisar kombinera rosa blåsor med silversandaler på senare tid – se Margot Robbie på Golden Globes-galan nedan.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Vogue (@voguemagazine)

Spana in våra favoriter här nedan för inspiration!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår