instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Säkra kort i garderoben – vi listar höstens bästa basplagg

Av: Metro Mode

Vi älskar hösten och tycker definitivt att det är modets roligaste säsong. Nedan listar vi fyra plagg som alla borde ha i höstgarderoben.

Foto: Instagram @carolaplojer

Att veta var man ska börja när det är dags att börja tänka på nästa säsongs klädval är inte helt lätt, men det finns några säkra kort att ta till. När hösten gör sitt intåg vill vi vara redo att njuta av den till fullo, utan att vela över vad vi ska ha på oss. Därför har vi samlat fyra plagg som alla behöver i sin höstgarderob och som du dessutom garanterat kan hitta oavsett vilken budget du har.

Midikjolen

Sommarens stora modecrush följer med oss även in i hösten – den långa modellen gör att du slipper gå barbent samtidigt som du också får en smickrande silhuett.

De perfekta jeansen

Den här punkten behöver ingen förklaring – ett par välsittande jeans har länge varit, och kommer att fortsätta vara, din bästa vän i garderoben. Välj ett par i en rakare modell eller så kallade mom jeans för en look som är både bekväm och snygg.

Den rutiga blazern

Den rutiga blazern riktigt osar höst och är bara den en anledning att längta till krispig luft. Satsa på en längre modell så kan du även bära den som jacka över en stickad tröja när temperaturen tillåter.

Stickade tröjan

Den klassiska stickade tröjan kommer aldrig att gå ur tiden – det är en trotjänare som fortsätter att rädda oss under dagar då inspirationen sviker. Släng på den under en monokrom kostymlook för en mer proper framtoning, eller bär den som den är med dina snyggaste jeans och favoritsmycken.

Nedan hittar du våra favoriter!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår