instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Snygga sandaler – sommarens perfekta sko

Av: Metro Mode

Under semestern sticker vi fötterna i ett par sandaler och tar oss ner till stranden för långa, lata dagar i solen. Den trendiga och enkla sommarskon går såklart lika bra att använda under en stadstur eller till kvällens restaurangbesök – här tipsar vi om 30 snygga sandaler i butik just nu!

Foto: Instagram @smythsisters

Sommarstilen är lätt fixad med ett par fina sandaler. Remmar, klackar, slip-ins, fransar eller spännen, ja sandalen kan se ut på många olika vis!

Den klassiska Birkenstock-tofflan har minst sagt blivit trendig igen, och just nu finns det mängder av modeller i liknande stil i butikerna. Vi ser mycket svarta, bruna och vita sandaler men även metallic, guld och silver som funkar fint till sommarens outfits.

Den lite “fulsnygga” looken som ett par rejäla tofflor ger går lika bra att matcha till byxor som till en finare kjol eller klänning för en spännande kontrast. Och om du inte vill satsa på den klassiska tofflan finns det även mer feminina modeller med korsade band och nätta sulor.Nedan tipsar vi om de bästa köpen i butik just nu!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår