instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Vinterns snyggaste skidkläder!

Av: Metro Mode

Om du är en av de lyckliga som har närhet till skidbackar i vinter så är vi minst sagt avundsjuka! Finns det någon bättre känsla än att swisha nedför backen och inte tänka på något annat än nuet? För dig som ska ge dig ut i backen i vinter har vi samlat säsongens snyggaste skidkläder.

Foto: Instagram @kelseymerittt/Perfect Moment

Är du på jakt efter nya skidkläder den här vintersäsongen? Vi har samlat ett gäng riktigt snygga skidkläder – stilrena skidjackor och skidbyxor, snygga underställ och härliga stickade tröjor.

Tips! En riktig favorit på redaktionen är det franska märket Perfect Moment som föddes i skidorten Chamonix för 20 år sedan och personifierar design, stil och passion för äventyr!

Varför använda ullunderställ?‌

Ull både andas och värmer bra, vilket gör den mycket lämplig för underkläder. Ullunderkläder har temperaturreglerande egenskaper och reglerar både kyla och värme. Ull kan hålla stora mängder vatten utan att kännas blött, och ger också värme, även när det är blött. Det är också naturligt bakteriehämmande, vilket gör att ullkläderna luktar mindre även när man svettas – då kan du spara både tid och miljö, eftersom du inte behöver tvätta dina kläder lika ofta.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår