instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Sommarens nyckelplagg! Metro Mode-Cecilias favoriter i juni

Av: Cecilia Persson

Sommaren har gjort sitt intåg med full fart, och just nu vill vår redaktör Cecilia bara glida runt i böljande långklänningar, somriga plagg i ljusa nyanser och hänga med vänner och familj med en Aperol Spritz i handen på den prunkande balkongen.

Foto: Piccola Home

Vårens trendigaste nyans ljust lila står sig fortfarande stark i min garderob, och jag bär den gärna på allt från klänningar till bikinis den här sommaren. Den här veckan får jag både hit min italienska pojkvän efter vårens lååånga karantän, och fira min födelsedag (idag, faktiskt!) så vad passar bättre än att duka upp en riktigt festlig måltid på porslin från den svensk-italienska kärlekshistorian Piccola Home?

Dags att dra på mina solkräms-favoriter, ett par härliga solbrillor och baddräkten under jeansshortsen, så blir det bad från Stockholms bryggor och klippor, ljusa sommarnätter och långa kvällar i solnedgången.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår