instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

De 4 största streetstyle-trenderna från modeveckan

Av: Metro Mode

I veckan gick Stockholms modevecka av stapeln och trots, eller kanske tack vare, de många minusgraderna så bjöd besökarna på ett gäng riktigt snygga outfits som du faktiskt kan (och vill!) sno rakt av. Se de bästa looksen, samt de 4 största streetstyle-trenderna från modeveckan, nedan!

Foto: Adam Katz Sinding/Stockholm Fashion Week

Även modeveckan 2021 bjöd på inspirerande looks och några riktigt starka streetstyletrender som vi gärna snor rakt av. Här är trenderna, och looksen, som du kan bära redan nu!

1. Bruna och beiga toner

Var vi än tittar på bilderna från Stockholms modevecka så ser vi plagg i allt från ljusaste beige till mörkt chokladbrunt, och i vår bär vi gärna bruna outfits från topp till tå. Om du inte vill bära en hel look i samma färger så gör du rätt i att satsa på den tidlösa beiga kappan, en kashmirliknande tröja eller varför inte en 70-talsinspirerad look i ljusbrun mocka?

2. Svart från topp till tå

Ja, vintermode generellt är ofta mindre färgglatt än vårens outfits, men vintern 2021 är svarta plagg och accessoarer verkligen allt annat än tråkiga. Tricket är att satsa på material och skärningar som sticker ut, som de markerade axlarna, skinn eller skinnimitation och detaljer som teddymaterial eller kontrasterande vita accessoarer.

3. Statementkappor

Som vi har skrivit tidigare så är statementkappan en av vårens största trender – och utan tvekan en motreaktion mot det gångna årets uteblivna fester och andra sociala sammanhang. Nu vill vi uttrycka oss själva med våra kläder, och det gör du bäst med en kappa som verkligen syns (eftersom knappt någon kommer att se dig inomhus utan den).

4. Logomania

Kanske hänger törsten efter loggor och mönster ihop med punkten innan; vi vill hoppa ur mjukiskläderna och i sådant som syns!

Nedan ser du hur du bär de här 4 streetstyletrenderna på bästa sätt!

Foto: Adam Katz Sinding/Stockholm Fashion Week

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår