instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Trenden vi längtat efter – toteväskan

Av: Metro Mode

Med fasa har vi sett hur väskorna som trendat bara blivit mindre och mindre. Vi fick börja med att sluta släpa runt på kalendern (den har man ju ändå i telefonen), men nästa steg, att ta bort saker som tuggummi, halstabletter och läppstift, sved lite mer. Men när väskorna blir så små att inte ens plånboken får plats, och det som återstår på sin höjd är är kort och legitimation, då har vi behövt offra för mycket för modet. 

Foto: Little Liffner

Men nu har det äntligen vänt! Väskorna i vår har tagit en rejäl tugga av Alice kaka från underlandet och fullkomligt exploderat. Den nya trenden rymmer de allra största, där vi inte behöver kompromissa med vad vi kan bära runt. Är du också en packåsna som gärna bär med dig stora delar av ditt bohag när du bara går en sväng runt kvarteret? Inga problem, dessa väskor rymmer precis allt du önskar! Nedan listar vi 17 snygga toteväskor.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår