instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

30 nyheter från H&M som trendar på sociala medier

Av: Metro Mode

Om du tycker dig ha sett en hel del H&M-plagg i dina flöden på sociala medier på senare tid så misstar du dig inte – kedjans vinternyheter har nämligen träffat så rätt att de har blivit riktiga favoriter hos många av våra största influencerns! Här har vi samlat H&M:s absolut hetaste produkter just nu.

Foto: Instagram @_livmadeline

På senare tid har vi sett flera exempel på influencers som har använt sig av plagg från H&M för att bygga säsongens måste ha-outfits (spana in Claire Wakeman här nedan, till exempel!). Det verkar med andra ord som om vi inte är de enda som har upptäckt att kedjans vinterutbud är fullt av trendiga fynd som ser långt mer exklusiva ut än vad prislappen visar.

Därför har vi samlat kedjans mest eftertraktade vinternyheter – tänk kappor, klassiska jumprar och höga stövlar – som om och om igen dyker upp i våra flöden på sociala medier. Vilken är din favorit?

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Claire Wakeman (@clairewakeman)

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår