instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Välkomna 90-talet tillbaka till garderoben! 25 plagg som fixar trendstilen

Av: Metro Mode

Det har blivit hög tid att välkomna 90-talet tillbaka till garderoben! Medan en del minns det som igår så är det för andra en helt ny silhuett som trendar just nu. Att uppdatera garderoben med oversized plagg är hur som helst helt rätt just nu, nedan listar vi 25 plagg som fixar 90-talsstilen på ett kick! 

Foto: Monki/@__ellakane

Vida jeans är hetare än någonsin just nu (eller ja, lika heta som under 90-talet i alla fall!) och vågar du så bär du den med den lika trendiga oversized kavajen. Allra trendigast blir det om du matchar looken med en bralette, eller varför inte bära jeansen med plagg med cutouts? De passar också perfekt med säsongens populära “second skin”-toppar.

Även på skofronten ser vi mängder av retroinspirerade sneakers med mjuka former och colorblocking. När det kommer till färgval kan du välja och vraka, vår favoritkombination 2021 är rött och rosa – men här handlar det mest om tycke och smak. Slutligen är cirkeln sluten eftersom två av 90-talets största märken, The North Face och Prada, än en gång står högst upp på önskelistan.

Lek dig fram när det kommer till dina 90-talsoutfits i år, bildspelet nedan hjälper dig att hitta rätt!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår