instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Vardagschic! 5 nyckelplagg som passar med allt i din garderob

Av: Metro Mode

Om du bara ska investera i ett fåtal plagg och accessoarer våren 2023 finns det några som är lite extra användbara, och som du kan bära till precis allt. Här nedanför guidar vi dig till säsongens nyckelplagg och köpen med extra trendpoäng.  

Foto: Instagram @luteceetmoi

Det finns några plagg som kommer att matcha lite extra bra med precis allt i din garderob. Med de rätta nyckelplaggen kommer du kunna ge dig på trend efter trend och samtidigt alltid ha något att bära plaggen som du köpt nya eller på second hand med. Vi listar dem här nedanför!

1. Chunky boots

Satsa på ett par trendiga chunky boots som du kan gå bekvämt med hela dagen – och dessutom bära med precis allt.

2. Trenchcoaten

I vår är trenchcoaten ett av säsongens trendigaste plagg. Satsa på en klassisk modell i ljusa nyanser som beige eller vitt så kan du bära den under många säsonger framöver!

3. Sneakers

Behöver vi säga mer? Ett par sneakers är ett måste i varje garderob, och vi sparkar gärna igång våren med ett sportigt eller retroinspirerat par, två trender som kommer stort i vår.

4. Midikjolen

Vad hör våren till mer än bara ben och tyg som fladdrar i vinden? Midimodellen gör att du känner dig mer klädd (om det nu är det du är ute efter) – satsa på en klassisk nyans eller addera en färgklick.

5. Den tvådelade kostymen

Oavsett om du jobbar på kontor eller med något helt annat är kostymen ett måste i vår. Bär den tillsammans och slipp all form av klädstress på morgonen, eller matcha över- eller underdel med helt andra plagg. Till festen bär vi den helst med ett par klackar och utan något under!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår