instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

VÅRENS TRE IT-SKOR

Av:

 

 



 

 

Pollen gör entré i takt med soltimmarna som blir allt fler. Det märks att våren är på ingång och nu kan vi återigen rikta fullt fokus på skovalet. Skäm bort fötterna och lägg klackarna på hyllan för vårens tre it-skor. Pollenallergiker eller inte – se till att trampa dig fram med stil denna vårsäsong.

 

 

– Bojan Radevic

Foto. All over press

 

 



Loafers som hos Viktor & Rolf

Den klassiska loafern är tillbaka och står stadigt denna säsong. Varianterna är många och likaså matchningsmöjligheterna. Addera loafern till din nuvarande garderob när du klär i basplagg eller kostym; och du får ett välklätt intryck på köpet.

 



Jennie-Ellen, 795 kronor

 



Mango, 799 kronor

 



Saint Laurent, 4 380 kronor

 



Tod’s, 2 880 kronor

 



Zara, 599 kronor

 

 



Sneakers som hos Marc by Marc Jacobs

Sneakers syns till allt mer på modescenen. Denna säsong gör de inget undantag. Sneakers bär du lika snyggt till kostym som till jeans, till träning som till jobb. Med sneakers är det du som bestämmer hur upp- eller nerklädd du vill vara – möjligheterna är oändliga.

 



Acne Studios, 2 295 kronor

 



Adidas by Stella McCartney, 1 330 kronor

 



Filippa K, 1 400 kronor

 



H&M, 149 kronor

 



Samsøe Samsøe, 1 199 kronor

 

 



Tofflor som hos Stella McCartney

Glöm bort allt tråkigt du förknippar tofflan med och inspireras av Stella McCartneys sätt att bära den på. Ge tofflan en chans med de skräddade finbyxorna och njut av den härliga kontrasten. I slutändan är det dina fötter som kommer buga och bocka för dig.

 



Jennie-Ellen, 1 195 kronor

 



Marni, 3 800 kronor

 



River Island, 330 kronor

 



Zara, 679 kronor

 



Rodebjer, 2 295 kronor

 

 

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår