instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Vårtrender 2022 – 5 moderiktiga plagg som kommer synas överallt i vår

Av: Metro Mode

Uppdatera garderoben med vårens största trender! Här är fem moderiktiga plagg som kommer synas överallt den här säsongen.

Foto: Instagram @nikkkkes

Våren väntar runt hörnet och vi har redan börjat förbereda våra garderober för den kommande årstiden. Här har vi samlat fem av de största trenderna i vår – från byxor till klänningar och tröjor.

Vida byxor

Jeans kommer i och för sig aldrig gå ur tiden, men i år är byxor en stark konkurrent till dessa stöttepelare i våra garderober. Modehusen verkar dessutom vara överens: Ju större desto bättre, så satsa på vida byxor i vår.

Färgstarka koftor

Den älskade koftan var het 2021 och även i år vill vi gärna klä oss i detta mysiga plagg – och helst färggranna varianter med snygga mönster, som de vi har samlat här nedan.

Sweatshirtkläningen

En annan mysig trend är sweatshirtklänningen. En mer bekväm klänning får man leta länge efter! Införskaffa en variant i grönt, som är en av årets trendigaste färger, eller en i en neutral ton som svart eller beige.

Randiga tröjor

Den randiga tröjan har lyckats med konstgreppet att vara tidlös samtidigt som den är ett av vinters trendigaste plagg. Matcha den med dina favoritjeans eller ett par vida byxor.

Klänningar

När det gäller klänningar så är både starka färger och skjortklänningar stort i vår. Här nedan hittar du våra favoriter i butik just nu.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår