instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Vita klänningar – vackra modeller för sommarens alla tillfällen

Av: Metro Mode

Sommaren och festliga höjdpunkter såsom student och midsommar väntar runt hörnet och vi är på jakt efter den perfekta vita klänningen att uppdatera garderoben med. Helvitt har aldrig varit hetare och nedan listar vi de finaste modellerna i butik just nu. 

Foto: Instagram @alexiiak

Här listar vi de hetaste klänningstrenderna när det kommer till vita klänningar i sommar.

Omlott

Det kan inte bli för mycket omlott i sommar. Satsa på detaljen i blus eller i en fin klänning. Omlott markerar midjan på ett smickrande sätt vilket vi älskar.

Skjortklänning

Skjortklänningen är hetare än någonsin och i sommar hittar du den i många modeller i butiker och på nätet. Hittar du en som faller dig i smaken så haffa. Skjortklänningen passar nämligen lika bra på jobbet som på fest.

Spets

Nej, vi kan inte få nog av det romantiska tyget som mer än gärna får pryda våra plagg och framförallt klänningar i sommar.

Off shoulder 

Visa axlarna i sommar. Trenden håller sig fortfarande het och vi älskar looken en off shoulder-klänning skapar. Elegant och stilsäkert på en och samma gång!

Skira tyger 

Låt din vita klänning fladdra i vinden i sommar med hjälp av skira tyger som siden eller varför inte tyll. Ju mer fladdrande tyger, ju drömmigare klänning!

Student? Missa då inte alla grymma erbjudanden du har via Studentkortet! Signa upp gratis här!

Asos – 10% Studentrabatt

Bubbleroom – 12% Studentrabatt

NA-KD – 10% Studentrabatt

Gina Tricot – 10% Studentrabatt

Ellos – 10% Studentrabatt

Nelly – 10% Studentrabatt

Lindex – 10% Studentrabatt

Wakakuu – 10% Studentrabatt

Farfetch – 10% Studentrabatt

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår