instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Sommarfavoriter: Vita, svala plagg från topp till tå

Av: Metro Mode

Vi älskar att klä oss i vitt från topp till tå – men också att baka in vitt i våra outfits i form av krispiga detaljer som ett par vita sneakers. Hur du än väljer att anamma den vita trenden är upp till dig, här listar vi fem sätt att bära vitt med stil i sommar.

Foto: Instagram @carodaur

1. Den vita kostymen 

En vit kostym är ett måste i sommargarderoben. Setet är här för att stanna och gör det enkelt för oss att spara ovärderlig tid på morgonen. Och blir det för varmt med byxor i sommar så går det minst lika bra med en snygg blazer till ett par shorts.

2. Den vita sommarklänningen 

Den ultimata midsommarklänningen är i våra ögon vit och matchas med en maffig sommarkrans i håret. Välj och vraka bland korta, midi eller långa då butiker och nätet myllrar och läckra varianter. Och du, gillar du inte helvitt så väv in mönster i form av allt ifrån blommor till prickar eller ränder i färg.

3. Vita sneakers 

Som vi nämnde ovan kan det inte bli fel med att toppa din sommaroutfit med ett par vita sneakers. Det bästa av allt? De passar lika bra till ett par jeans, som kavajbyxor, kjol och klänning. Välj chunky eller vanliga utifrån tycke och smak.

4. Vita badkläder

Finns det något fräschare än en solkysst hud som möter en krispigt vit baddräkt? Skulle inte tro det!

5. Vita volanger (och andra läckra detaljer)

Vit grund med vackra detaljer som en böljande volang, svalkande spets eller genuin brodyr är något vi inte tackar nej till på våra vita plagg i sommar. Tänk more is more när det kommer till detaljer på sommarens toppar, blusar, kjolar och klänningar så hamnar du rätt.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår