instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

10 böcker du måste läsa – innan de blir film 2018

Av:

“Boken var bättre än filmen”, hur många gånger har en inte hört den där frasen? Så fort en bok blir film är det minst en som säger det. Så varför inte läsa boken istället? Här listar vi tio böcker som kommer filmatiseras under 2018 som du måste läsa.

I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljare.

Foto: Unsplash/Pexels

Att läsa en bok är en speciell upplevelse, som att kliva in i en film där du är regissören. Du bestämmer hur miljön ser ut, hur karaktärerna ser ut och låter när de pratar. Du kan också tänka att om boken är tillräckligt bra kommer den förmodligen filmatiseras. Då kan du se filmen på ungefär två timmar och du behöver inte bestämma någonting. Eller så kan du såklart göra både och, läsa boken först och sen se filmen. Så tänker i alla fall vi göra, för under 2018 kommer en massa spännande böcker att filmatiseras.  Allt från svenska skräcknoveller till amerikanska ungdomsböcker, här nedan listar vi tio “bok-filmer” vi ser framemot. Så du vet vad du ska läsa i vår (eller vänta på).

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår