Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

10 Halloweenkostymer du aldrig hade burit – men som du gärna ser din bästa kompis i

10 Halloweenkostymer du aldrig hade burit – men som du gärna ser din bästa kompis i
10 Se Bildspelet

Liksäck

Vill du gå på en fest och inte kunna röra dig? Då är denna liksäck en dräkt för dig, den kostar 499 kronor. 

Foto: Partykungen

https://metromode.se/files/2015/10/adult-rio-jewel-costume-490-kronor-.jpg

Papegoja

Vem vill inte gå omkring i denna praktiska papegojdräkt? Fördelen med denna dräkt är att du slipper tänka på hur ditt hår ser ut, förutsatt att du inte tar av dig huvan någon gång under kvällen. Är du sugen på denna dräkt så kostar den ungefär 490 kronor. 

Foto: Halloween Costumes

https://metromode.se/files/2015/10/Maskeraddrakt-crazy-cat-lady-495-kronor-fyndiq.png

Crazy cat lady

Vi finner inga ord för denna dräkt. Den är både fantastisk och helt vansinnig. En morgonrock med en massa kattansikten på. Dräkten väcker så många frågor. Varför har damen dödat alla sina katter och sytt fast ansiktena på sin rock? Varför har hon även gjort en hatt av en katt? Dräkten kostar 495 kronor. 

Foto: Fyndiq

Fladdermus

Om ni undrar vad detta är, så kan vi förklara att det helt enkelt är en kroppsstrumpa med vingar. Vad den föreställer? En fladdermus såklart. Fantastisk dräkt som blir din för 499 kronor. 

Foto: Partykungen

https://metromode.se/files/2015/10/my-little-pony-rainbow-dash-adult-costume-645-kronor.jpg

My little pony

Denna färgsprakande ponny-dräkt kostar ungefär 645 kronor. Du kommer garanterat inte ha den tråkigaste dräkten på festen.

Foto: Halloween Costumes

https://metromode.se/files/2015/10/pumpa-maskeraddrakt-kvinna-399-kronor-zingland.jpg

pumpa

Självklart så finns det en hel del pumpa-dräkter att välja mellan.. Denna…klänning… är nog den finaste du kan hitta. Hatten gör att man direkt ser att du ska föreställa en pumpa. Sugen på denna? Kostar 399 kronor.

Foto: Zingland

https://metromode.se/files/2015/10/womens-cozy-goldfish-costume-321-kronor.jpg

Guldfisk

Som vanligt så finns den en uppsjö av sexiga varianter av… ja…inte så sexiga varelser. Vad sägs om en sexig guldfisk? Dräkten blir din för ungefär 321 kronor.

Foto: Halloween Costumes

https://metromode.se/files/2015/10/womens-rock-lobster-costume-450-kronor.jpg

Hummer

Eller en sexig hummer?  Att du skulle  ha den här kostymen vore väldigt shellfish…heh.. Så det är inte mer än rätt att du låter din kompis bära den istället. Dräkten kostar ungefär 450 kronor.

Foto: Halloween Costumes

https://metromode.se/files/2015/10/womens-yoshi-skirt-costume-560-halloween-.jpg

Yoshi

Eller varför inte gå på festen som en sexig Yoshi? Den där mössan/handskarna är ju to die for… När du tröttnat på att ha handskar på dig så kan du ju alltid använda dem som sjal. Dräkten kostar ungefär 560 kronor, som hittat. 

Foto: Halloween Costumes

Zombiekorv

Man har väll alltid känt att man vill klä ut sig till en zombiekorv, och nu kan man det! Den är dräkten är så märklig så den blir kul. Den blir din för 399 kronor.

Foto: Partykungen

Det är tre veckor kvar till Halloween och det är högtid att börja fundera på vem du ska föreställa på årets fest. Det finns en hel djungel av dräkter att välja mellan och det är bara fantasin och kreativiteten som sätter gränserna.
 
Varje år brukar det dyka upp en hel del märkliga dräkter, och detta år är verkligen inget undantag. Det finns otroligt många dräkter som man undrar vem som ens köper dem. Sen finns det också såna dräkter som du själv inte skulle vilja sätta på dig men som det vore väldigt kul ifall någon annan, låt säga din bästa kompis, skulle ha på sig. Vi har hittat 10 perfekta dräkter som du kan ge till din kompis och få dig ett gott skratt.
 
 
Läs även:
10 gånger du helt enkelt inte ska köpa det där plagget
8 Rosa bandet-produkter vi gillar hösten 2015
Petra Tungårdens känslosamma inlägg om singellivets baksidor och att hitta rätt
 
Av: Lisa Dahlgren

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!