instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

13 personliga och inspirerande böcker att haffa på bokrean 2018

Av:

Just nu vill vi kura ner oss i sängen eller fåtöljen och fly in i en annan värld med hjälp av en bok! För en mer avslappnad vardag försöker vi att byta ut skärmtid och Instagram-scrollandet till att läsa istället. Vi har samlat tretton personliga och inspirerande böcker som handlar om hur man fortsätter leva och kämpa trots svåra skeden i livet samt hur du varvar ner i vardagen.

I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljare.

Foto: Unsplash

Psykisk ohälsa där du brottas med panikångest och utmattning, att vakna upp en morgon utan hörsel eller att en dag få beskedet: “du har en hjärntumör”, är några utav de livsberättelser som du kan ta del av i böckerna nedan. För hur fortsätter man med vardagen när ett besked vänder upp och ner på livet? Och hur kan man minska stressen i en vardag där de flesta eftersträvar perfektionism och ständigt försöker uppnå den optimala versionen av sig själv? Vill du dessutom få ta del av tips och hemligheter till framgång finns det böcker nedan som hjälper dig att ta klivet framåt i karriärstegen. Vad passar dessutom inte bättre än att klicka hem en bok på bokrean till billigare priser? Nedan har vi samlat tretton böcker som både inspirerar och peppar dig i livet.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår