instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

20 julklappsböcker att lägga under granen

Av: Metro Mode

En riktigt bra bok att förgylla julledigheten med gläder de allra flesta! Nedan har vi listat 20 populära böcker just nu, i en mängd olika genrer, som passar perfekt under granen.

Foto: Pexels

Böcker är bra presenter på flera sätt. De är lätta att slå in i ett fint paket och det finns något för alla. För den som älskar matlagning kan man spana in Tareq Taylors nya kokbok om goda grytor, för den överarbetade kanske Anders Hansens “Depphjärnan” passar bra och den sista boken i Bellman-noir trilogin “1795” för den som vill ha ett välskrivet och spännande kriminalmysterium att nysta i under julledigheten.

“Eufori” av Elin Cullhed belönades med Augustpriset i den skönlitterära klassen och passar perfekt för den kulturella finsmakaren, “Nattkorpen” som också fick Augustpriset kommer glädja släktens unga tonåringar som gillar spännande mysterier och “Julegrisen” kommer tas emot med öppna armar av barnen.

Spana in hela listan med julklappstips nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår