instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

3-rätters Nationaldagsmeny från Svenska Kocklandslaget

Av: Metro Mode

Inför Sveriges nationaldag har Svenska Kocklandslaget tagit fram en härligt välsmakande 3-rättersmeny som blir dagens höjdpunkt! Spana in recepten nedan!

Recepten är framtagna av Marcus Bremdal som är kock i Svenska kocklandslaget. Den härliga trerättersmenyn är ett samarbete med Västerbottenost och består av matjessill med brynt smör till förrätt, en ungsbakad örtfärserad röding till huvudrätt och en ostkaka med jordgubbskompott till dessert.

Spana in recepten och menyn nedan!

Förrätt

Matjessill med brynt smör och bakad äggula

Varmrätt

Ugnsbakad örtfärserad rödingfilé med potatispuré med Västerbottensost

Dessert

Ostkaka med Västerbottensost och jordgubbskompott

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår