Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

4 nyårslöften Meghan Markle slutat lova sig själv – här är hennes nya löften

Vi på Metro Mode tror på att sätta nyårslöften som får oss att må bra och bli peppade – utan stress och ouppnåeliga krav. Någon annan som tänker exakt samma sak är Meghan Markle – nedan hittar du vilka nyårslöften hon aldrig mer tänker sätta och vilka hon har ersatt dem med!

meghan-markle-nyarsloftenFoto: Unsplash/REX

Förra året i januari skrev Meghan Markle på sin livsstilsblogg “The Tig” (som nu är inaktiv) om hur hon tenderar att ha samma nyårslöften år efter år: “Springa ett maraton-lopp. Sluta bita på mina naglar. Sluta svära. Lära mig franska igen”. Hon skriver att maraton-loppet aldrig blev av, att hon börjar svära efter ett par drinkar och att det fortfarande händer att hon biter på naglarna, till exempel under en turbulent flygning eller efter en stressig dag.

Efter att ha satt samma nyårslöften år efter år och inte lyckats hålla dem, fick det henne att känna en besvikelse. Därför har hon valt att se på nyårslöften med nya ögon. Så här skrev hon på bloggen förra året: “Mitt enda mål det här året att ta mig an livet på ett lekfullt sätt. Att skratta och njuta. Mitt nyårslöfte är att lämna rum för magi. Att göra planer men vara okej med om de bryts. Att sätta mål men vara öppen för förändring”.

Hennes nyårslöfte verkar ha fungerat riktigt bra – samma år friade prinsen Harry och hon tackade ja. Om vi fokuserar på att ha en öppen och positiv inställning till livet så verkar magi kunna uppstå!

Källa: Well and Good

Läs också: Inspireras av Metro Mode-redaktionens peppande nyårslöften!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!