Nöje

4 viktiga saker vi alla borde lära oss av Chrissy Teigen

Hon har tagit Twitter med storm, delat med sig av ärliga bilder från mammalivet på Instagram och står upp för det hon tror på. Vi pratar såklart om modellen Chrissy Teigen. Här listar vi några saker som hon inspirerar oss till att göra.

Foto:TT

Skratta åt dig själv

De senaste åren har galasäsongen varit synonymt för ”ny-reaktions-meme-på-Chrissy-Teigen”. Sociala medier har svämmat över med Memes på Chrissys olika ansiktsuttryck under galorna. Hon har haft svårt att dölja vad hon känner och har fångats på bild flera gånger där hon gör konstiga miner. Alla ansiktsuttrycken eller situationerna har blivit virala och hon har inte varit sen med att haka på och kommentera dem. Som när hon somnade på Oscarsgalan…

Stå upp för det du tror på

Chrissy använder inte bara sina stora kanaler (totalt 33 miljoner följare) till att underhålla oss. Hon står också upp för det hon tror på och kämpar för sin sak. När gymnasten McKayla Maroney var tvungen att betala en avgift på 100 000 dollar för att vittna mot en lagläkare som antastat henne, gick Teigen ut på Twitter och erbjöd sig att betala den åt Maroney. Chrissy talade även på ”Families Belong Together March” i mars förra året, för att visa sitt stöd för flyktingfamiljer.

 

View this post on Instagram

 

baby’s first rally. #keepfamiliestogether

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Våga prata om din psykiska hälsa

Chrissy använder också sina sociala medier till att belysa viktiga frågor som förlossningsdepression och fertilitetsproblem. Hon har flera gånger delat med sig av den jobbiga tiden efter att dottern Luna föddes, då inte förstod att hon var deprimerad. Hon har även pratat om hennes och maken John Legends kamp för att bli gravida och deras IVF-behandling.

Älska din kropp

Är det någonting som Chrissy verkligen har hyllats för den senaste tiden så är det för bilderna från livet som mamma. Hon la upp en bild på sina bristningar från sin senaste graviditet. Bilden hyllades av fansen och blev viral, den inspirerade även andra till att lägga upp bilder på sina kroppar.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!