Nöje

6 anledningar till att Millie Bobby Brown borde vara allas stora förebild

Trots sin unga ålder är hon redan en sann inspirationskälla, både när det kommer till hennes stil och hennes sätt att vara. Här är några bevis på att skådespelerskan Millie Bobby Brown är den förebild som alla vi behöver ha i våra liv.

milie-bobby-brownFoto: Getty images

Vi är vana att se henne som Eleven i den hyllade tv-serien Stranger Things och vi älskar henne där, men även utanför tv-rutan. Vi slutar aldrig att inspireras av hennes sätt att vara och att hon alltid försöker sprida kärlek i allt hon gör. Här nedan ger vi dig sex anledningar till att hon är vår nya förebild.

1. Hon vill inspirera tjejer att älska sig själv

När hon rakade av sig håret insåg Millie Bobby Brown att hon hade ett jobb att göra, att inspirera tjejer till att förstå att utsidan inte spelar någon roll. “Det jag tycker är viktigt är omtanke, kärlek och att inspirera andra tjejer”.

 

2. Hennes svar till pojken som ordnade ett Stranger things-kalas som ingen kom till
En kille skrev på Twitter att hans lillebror hade ett Stranger Things-kalas, men att ingen som han bjudit kom. Millie såg detta och gav ett helt underbart svar till pojken.

3. Hon har ett Twitterkonto som hon använder för att sprida kärlek

4. Hon vill uppmana sina följare att stötta varandra 

Till jul la hon upp en Instagram-post där hon vill tacka alla sina följare och säga att hon älskar dem. Hon vill dessutom att hon och hennes tonårsföljare ska bli den coolaste generationen någonsin.

grateful ?

A post shared by Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) on

5. Hon vill inspirera tjejer till att känna sig vackra för den de där

Millie har i flera intervjuer berättat att hon inte bryr sig om hur hon ser ut, utan om vad personer tycker om henne som person. Hon har även flera gånger på Twitter och Instagram uppmuntrat sina följare till att sluta bry sig om hur de ser ut och även att de ska raka av sig håret.

6. Hon stöttar alltid sina fans

På sin Twitter ger hon alltid råd till sina fans och uppmuntrar dem till att stå på sig och följa sina drömmar.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!