Nöje

8 tecken på att du och din kompis har växt ifrån varandra

När någon är din bästis så antar vi att den kommer vara det för alltid, för det heter ju BFF eller hur? Ibland blir det inte alls som vi tänkt oss och vi börjar märka att relationen inte alls är som den en gång varit. Någonting har förändrats. Ni kanske håller på att växa i från varandra? Vi listar 8 varningstecken.1. Det kan gå flera veckor utan att ni pratar och det stör dig inte

Förut kunde det knappt gå en timme utan att ni hörde av er till varandra. Det fanns inte på kartan att ni inte skulle prata varje dag. Det var också självklart att ni skulle ses varje helg. Om ni har slutat att höra av er varje dag och du har inte märkt att det blivit så, då finns det en stor risk att ni håller på att växa ifrån varandra. 2. Ingen av er prioriterar er vänskap Ni tar er aldrig tid för varandra och era planer ni gör blir aldrig av. Ingen av er orkar ta tag i att faktiskt ses, det blir mest tomma planer och löften.

giphy
Bild: Giphy3. Det finns ingen humor i era meddelanden

Detta är det största varningstecknet. Ni har slutat skicka Memes och roliga Gifar till varandra. Vad är en vänskap utan Gifar? 4. Hen pratar om sig själv Ni hör bara av er till varandra när ni behöver något eller mår dåligt. När ni väl pratar så pratar ni bara om varandra, ni orkar heller inte engagera er i varandras liv. 5. Ni har ingenting gemensamt längre Förut hade ni massa internskämt, gjorde allt tillsammans och tyckte om samma saker. Nu skrattar ni inte åt samma saker och börjat utveckla andra intressen. Ni har helt enkelt inget att säga till varandra förutom när ni blir nostalgiska.

giphy
Bild: Giphy6. Ni missförstår varandra hela tiden

Minns du när du och din bästis nästan hade utvecklat ett eget språk som bara ni förstod? För en utomstående kunde era samtal låta helt osammanhängande men ni förstod alltid vad ni menade. Nu är det som att ni aldrig förstår varandra. Ni hänger inte med i varandras skämt eller i varandras resonemang. 7. När något stort händer så ringer ni inte varandra När du fått ett nytt jobb, träffat någon ny eller bara smakat den nya Ben and Jerry-smaken så berättar du inte det för din bästis. Hen brukade vara den första du ringde men nu har andra tagit den platsen. Du har förmodligen inte ens reflekterat över det. 8. Du känner dig inte bekväm i hens sällskap Ni brukade kunna ha rap-tävlingar, berätta hur era magar mår eller kunna släppa ut alla dina känslor när du blev “hangry”. Men nu känner du dig inte helt bekväm och skickar aldrig en snapchat-bild utan filter. Du kan inte riktigt sätta fingret på det men någonting har förändrats. Läs även: Så underhåller du dina kompisrelationer – både när ni inte ses och när ni ses. Så vet du att du är en dålig kompis. Därför blir det svårare att skaffa nya vänner när vi blir äldre. 18 anledningar till varför din syster är världens bästa vän.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!