Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Nu kan du använda samma eyeliner som Adele

Den ikoniska sångerskan och låtskrivaren Adele har precis avslöjat vilken eyeliner hon använder för att få till sin klassiska look. Vi tar en titt på vilket märke stjärnan föredrar, samt hennes bästa tips för att applicera lösögonfransar.

Foto: Instagram @adele

Med sin senaste singel “Easy on Me” har Adele gjort en efterlängtad comeback i våra liv. Sångerskan ses nästan aldrig utan sin typiska look, det vill säga en perfekt målad eyeliner. Nu har hon avslöjat vilket märke hon använder sig av.

Underlättar exakt applicering

Det var när Adele intervjuades av Vogue som en del av deras 73 Questions-serie som hon fick frågan “Vem gör din favorit-eyeliner?” Svaret kom snabbt: Pat McGrath. Närmare bestämt är det Pat McGrath Perma Precision Liquid Eyeliner som sångerskan hävdar ligger bakom hennes förmåga att måla ett perfekt cat eye.

Eyelinern beskrivs som djupt bläcksvart med en mjuk, tunn och flexibel spets som underlättar exakt applicering. Som en extra bonus är den dessutom vattenfast. Kan detta vara en av anledningarna till att den är Adeles favorit? Det är mycket möjligt, eftersom hon i intervjun berättar att några av hennes nya låtar till och med får henne själv att gråta.

Och appliceringen av lösögonfransar då? “Få någon annan att göra det åt dig”, säger Adele med den uppriktighet som vi känner och älskar.

Klicka hem Adeles favorit-eyeliner nedan!

Läs även:

Adele pryder Vogues omslag – berättar om den drastiska viktminskningen och skilsmässan

Här är den magiska boken som inspirerat Adele att förändra sitt liv

Adele bryter tystnaden efter skilsmässan – med världens härligaste meme!

Källa: Beauty Crew

Liquid Eyeliner - Pat Mc Grathj KÖP

Liquid Eyeliner - Pat Mc Grathj

Pris: 439 kronor.

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!