instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Alla Hjärtans Dag-presenter till henne – alla under 500 kronor

Av: Metro Mode

Vill du visa din flickvän, syster, vän eller någon annan i din närhet lite extra kärlek lagom till Alla Hjärtans Dag? Vi har presenttipsen som gör vem som helst glad.

Foto: Unsplash

14 februari infaller återigen Alla Hjärtans Dag; dagen då vi kan passa på att visa lite extra uppskattning till dem vi bryr oss lite extra mycket om. Har du svårt att komma på vad du ska köpa till din käraste, eller vet du någon som behöver lite inspiration? Vi på Metro Mode har hittat 22 saker som vi skulle bli glada över att få den 14:e februari – det bästa är att ingen av sakerna kostar mer än 500 kronor.

Känner du att du inte vill ge bort något materiellt, så kan du alltid slå till med en fantastisk middag. Bjud antingen ut din älskade på en fin restaurang eller laga en mysig middag tillsammans. I slutändan spelar det ingen roll vad du hittar på, ibland kan ett riktigt pusskalas vara den bästa gåvan.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår