Nöje

Amber Heard kommenterar bilder med skärsår – säger att Johnny Depp förgrep sig på henne 2015

Under måndagens förhör i rättegången mellan Amber Heard och Johnny Depp visades rätten bilder på skärsår som skådespelerskan hade under en premiär 2015 – enligt henne själv ett resultat av att Depp förgripit sig på henne.

Foto: Skärmdump Law & Crime

Under måndagen återupptogs den rättegång där Johnny Depp stämmer sin exfru Amber Heard på 50 miljoner dollar för förtal, samtidigt som hon stämmer honom på 100 miljoner dollar.

Rättegången äger rum i Fairfax, Virginia i USA. I Virginia är det tillåtet att filma rättegångar, vilket är anledningen att rättegången har sänts live på bland annat YouTube sedan den påbörjades i mitten av april.

Hävdar att Depp våldtog henne med flaska

En av de saker som har tagit upp under rättegången är vad som egentligen hände när Heards besökte Depp i Australien i mars 2015. Depp hävdar att Heard, i samband med sitt besök, kastade en whiskeyflaska mot honom vilket resulterade i att en del av hans fingertopp skars av.

Heard, däremot, hävdar att Depp överföll henne och våldtog henne med en flaska, något som enligt henne resulterade i de skärsår som visades upp i bilder under måndagens förhör:

“Det är ärr som jag fick när Johnny försökte strypa mig och förgrep sig på mig i Australien”, sa hon om bilderna, som är från premiären av filmen When I live my life over again i New York den 15 april 2015.

Juryn fick även se bilder av Heard under pressturnén för Magic Mike XXL, då hon hade flera skärsår på sin vänstra arm.

Enligt Heard hade hon försökt täcka över ärren med smink men att de “var lite svårare att täcka över eftersom de var ganska nya”. Hon hävdade även att Depp inte ville att hon skulle medverka på pressturnén.

Källa: Independent

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!