Nöje

Åsa Ingrossos ord till Bianca – Du och Phillipe är varandras gift

I den nya säsongen av realityserien Wahlgrens värld berättar Bianca återigen öppet om sin hjärtesorg och av- och på relationen med Phillipe Cohen. I programmet framför nu även Åsa Ingrosso sin syn på relationen.

Foto: Skärmdump Discovery+/Kanal 5

Igår hade Wahlgrens värld premiär på kanal 5 och en sorgsen och hjärtekrossad Bianca var med i premiäravsnittet. Hon berättar öppet om hur hon och Phillipe Cohen återigen gjort slut – för sjunde gången.

En ärlig och sårbar bild

Hon menar att det är självklart att tittarna ska få en ärlig och sårbar bild av henne, att det är en viktig del av programmets koncept och inte bara att skapa innehåll. “Jag är väldigt skör just nu. Jag har inte orkat nudda på att vara sorgsen för jag orkar inte må skit, en gång till”, säger hon i programmet.

“Ni är varandras gift”

I programmet tar Åsa Ingrosso till orda och kommenterar relationen under en middag. Under måltiden förklarar Åsa att hon tror att det finns känslor mellan Bianca och Phillipe men att de inte alltid är bra för varandra. “Det känns ju lite som, no offense, men som att ni är varandras gift. Och gift det är inte alltid bra”, säger hon välmenande i programmet.

Tidigare i år berättade Bianca att paret återigen hade hittat tillbaka till varandra.

Läs även:

Efter Bianca Ingrossos återförening med Philippe Cohen – nu öppnar hon upp om stora utmaningen

Bianca Ingrosso vill utredas för PMDS

Foto: Skärmdump Discovery+/Kanal 5

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!